WERKEN BIJ GLOBALFAIR

Groei met ons mee!

De AGF-handel is er één in de categorie: geen dag is hetzelfde. We werken namelijk iedere dag met nieuwe producten, andere voorraden en zelfs per úúr veranderende prijzen. Binnen deze dynamische markt hebben oprichters Daniël en Dingeman in 2019 de stap gezet: ze zijn gestart met GlobalFair. Met inmiddels een team van zes man maken wij dagelijks onze klanten door heel Europa blij met de beste aardappels, groenten en fruit. We hebben grote ambities om door te groeien. Groei jij met ons mee?

Een jong team mét ervaring: de ideale werk- en leerplek voor jou

Ons team heeft de gouden combinatie: jong talent gecombineerd met ervaring in de branche zorgt er namelijk voor dat onze klanten altijd met enthousiasme én vakkennis geholpen worden. Wil je alles leren over de AGF-branche? Dan is ons team jouw ideale werk- en leerplek!

‘Binnen GlobalFair heb ik de verantwoordelijkheid om relaties met buitenlandse leveranciers te onderhouden en op deze manier het juiste product op de markt te brengen.’

Fabian – inkoper bij GlobalFair

Op zoek naar een gave baan?

GlobalFair heeft een plaats vrij voor een in- en verkoper | Fulltime | Barendrecht

Als in- en verkoper bij GlobalFair heb je het beste van twee werelden: je hebt namelijk dagelijks contact met onze leveranciers én klanten! Zo beëindig je het gesprek met je Duitse klant als de telefoon alweer rinkelt: een Egyptische leverancier belt of de partij zoete aardappels goed is aangekomen. Je wisselt snel van taal en zorgt ervoor dat je verder bouwt aan de relatie met jouw leverancier. Want een goede band met je leverancier betekent ook betere producten voor jouw klanten!

Wat je gaat doen als in- en verkoper:

Bij GlobalFair krijg je veel verantwoordelijkheid in je takenpakket. Zo ga je groente en fruit importeren vanuit alle hoeken van de wereld, verkoop je dezelfde producten naar klanten door heel Europa, benader je nieuwe klanten en leveranciers én mag je meedenken over de koers van GlobalFair. Uitdaging genoeg!

Waarom zou jij kiezen voor GlobalFair?

We helpen je graag een beetje met jouw keuze, door te vertellen waardoor jij het gegarandeerd naar je zin krijgt binnen ons team:

  • We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, waarbij we jou op waarde schatten. Zijn we tevreden over jouw inzet? Dan zie je dat terug in je salaris.
  • Je krijgt een uitdagend takenpakket; waarbij je ook af en toe over de grens kijkt.
  • Je komt terecht in jong team; met een gezond competitiegevoel.
  • We zorgen ervoor dat het je aan kennis niet ontbreekt, door trainingen en opleiding.

Wat wij van jou vragen:

Er zijn een aantal kwaliteiten die jouw functie binnen GlobalFair ten goede komt. Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan ben je voor ons de ideale kandidaat:

  • Je hebt commercieel inzicht; je weet welke prijs je kan aanbieden bij jouw klant en bent niet bang om de telefoon te pakken.
  • Je kunt snel schakelen; dat is schakelen in de breedste zin van het woord: tussen verschillende producten én verschillende talen!
  • Je kunt goed luisteren; zo weet je precies wat je klant vraagt en kan je waarde toevoegen voor de klant.
  • Een specifieke opleiding is niet nodig, enthousiaste inzet is wel vereist!

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je meer weten? Neem dan contact op met Daniël via 06-12500191 of verstuur jouw sollicitatie via onderstaand formulier.

Formulier solliciteer: 

Van Herk Grondverzet

Wij zijn er om de fundamenten te leggen van jouw bouwproject. Wij bieden de mogelijkheid om op regiebasis te werken, projecten volledig aan te nemen, maar wij weten ook de juiste onderaannemers te vinden. Zo kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van jouw project.

Contact

Van Herk Grondverzet
IJsseldijk West 85
2935 AR Ouderkerk aan den IJssel

info@vanherkgrondverzet.nl
06 – 3968 1461

KvK-nummer: 77844572

Website gebouwd door: Cobus Marketing