GLOBALFAIR ZORGT VOOR VOEDSEL-VEILIGHEID

Bij het product én in het proces

Als retailer, verwerker of groothandelaar in de AGF-markt is het belangrijk om te weten of de producten die u aankoopt, voedselveilig zijn. Bij GlobalFair hechten we daarom niet alleen waarde aan de kwaliteit en veiligheid van het product, maar net zo goed aan de veiligheid tijdens het proces. We vinden het belangrijk dat die voedselveiligheid zwart op wit staat. Daarom vindt u op deze pagina onze certificeringen.

Certificeringen van GlobalFair

Om een voedselveilig proces te waarborgen, wordt er door verschillende instanties jaarlijks een audit uitgevoerd. In deze audits wordt bekeken of GlobalFair de juiste procedures volgt en de geldende richtlijnen respecteert.

Geldig t/m 27-10-2024

Het IFS Broker certificaat is in het leven geroepen om de veiligheid en kwaliteit van groenten en fruit te borgen. Ook gaat dit Food Fraud tegen. Dit certificaat is dé standaard voor Duitse en Franse retailers.

Geldig t/m 09-02-2024

GLOBALG.A.P. is een wereldwijd erkende standaard in de agrarische sector, waarin wordt voldaan aan eisen omtrent het milieu, gezondheid en werkomstandigheden.

Geldig t/m 31 -12-2023

Het Skal certificaat toont aan dat GlobalFair gerechtigd is tot het importeren, opslaan en verhandelen van biologische producten.

Geldig t/m 17-09-2024

Het BRC certificaat is ingesteld om de veiligheid en kwaliteit van groente en fruit te borgen. Ook gaat dit voedselfraude (of Food Fraud) tegen. Dit certificaat is dé standaard voor Engelse retailers.

Geldig t/m 31 -12-2023

Het AEO certificaat wordt afgegeven door de douane en betekent dat GlobalFair in het internationale handelsverkeer als betrouwbaar wordt aangemerkt.

Wat onze leveranciers doen voor een voedselveilig product

Al onze leveranciers zijn minimaal in het bezit van een GlobalG.A.P. certificaat. Bovendien zijn al onze grootste leveranciers volledig gecertificeerd op sociale veiligheid en zijn bijvoorbeeld in het bezit van SMETA. GlobalFair heeft bij potentiële leveranciers een sterke voorkeur voor hen die voorzien zijn van de relevante certificaten, waaruit blijkt dat de sociale veiligheid is gewaarborgd.

Van Herk Grondverzet

Wij zijn er om de fundamenten te leggen van jouw bouwproject. Wij bieden de mogelijkheid om op regiebasis te werken, projecten volledig aan te nemen, maar wij weten ook de juiste onderaannemers te vinden. Zo kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van jouw project.

Contact

Van Herk Grondverzet
IJsseldijk West 85
2935 AR Ouderkerk aan den IJssel

info@vanherkgrondverzet.nl
06 – 3968 1461

KvK-nummer: 77844572

Website gebouwd door: Cobus Marketing