ONS SPECIALISME: POMPOENEN

GlobalFair is uw leverancier voor pompoenen

Met hun herfstachtige kleuren zijn pompoenen bij uitstek herfstgroenten. Maar ook in andere jaargetijden zijn pompoenen niet meer weg te denken uit ons assortiment! Daarom is GlobalFair jaarrond uw leverancier voor verschillende soorten pompoenen.

Pompoenen direct vanaf de teler kopen bij GlobalFair

Eén van onze focusproducten is de pompoen. Door de intensieve samenwerking met leveranciers over heel de wereld, zorgen wij ervoor dat onze klanten met de beste pompoenen aan het werk kunnen. Net zoals bij onze zoete aardappels kunnen wij pompoenen importeren op basis van klantspecifieke wensen. Alle pompoensoorten zijn verkrijgbaar tegen dag-, week-, maand- of jaarprijzen.

Soorten pompoenen bij GlobalFair

Het product stamt af van de Cucurbita familie, die uit verschillende soorten bestaat. GlobalFair biedt u drie soorten pompoenen aan.

Flespompoen

De flespompoen is veruit het meest populaire soort en heeft de vorm van een fles. De populariteit is te danken aan het feit dat de flespompoen een goede vleesvervanger is en geschikt is om te verwerken in allerlei gerechten, zoals pompoensoep of gevulde flespompoen.

Muskaatpompoen

Met zijn geribde uiterlijk en aromatisch vruchtvlees heeft de muskaatpompoen zijn naam te danken aan de smaak. De pompoen smaakt namelijk sterk naar nootmuskaat. Dit soort is geschikt om in de oven te roosteren.

Hokkaido pompoen

De Hokkaido pompoen wordt ook wel Japanse pompoen genoemd en is stevig van structuur, maar heeft op zijn beurt een zachte schil. Hierdoor hoeft de pompoen voor gebruik niet geschild te worden. Dit scheelt een stap in uw productieproces.

Verpakkingsmogelijkheden pompoenen

De pompoenen kunt u bij GlobalFair in verschillende maten en verpakkingen kopen. Bent u op zoek naar een specifieke (retail) verpakking? Neem contact met ons op.

Verpakkings-mogelijkheden pompoenen

De pompoenen kunt u bij GlobalFair in verschillende maten en verpakkingen kopen. Bent u op zoek naar een specifieke (retail) verpakking? Neem contact met ons op.

Soort Maten Verpakkingen Land van herkomst
Flespompoen S, M, L, XL, XXL 10kg dozen of 600kg bins BR, ES, PT, RSA
Muskaatpompoen S, M, L, XL, XXL 12kg kratten of 500kg bins EG, PT, RSA
Hokkaido pompoen S, M, L, XL, XXL 10kg dozen of 500kg bins EG, NL, PT, RSA

Prijzen ontvangen van pompoenen? Vul hier uw e-mailadres in.

Error: Contact form not found.

Pompoensoep, pompoen in blokjes, pompoensap: de mogelijkheden zijn eindeloos!

De pompoenen worden door de klanten van GlobalFair op allerhande manieren verwerkt tot smakelijke gerechten, zoals pompoensoep, blokjes pompoen en zelfs pompoensap. Voor al onze klanten hebben wij een specifieke aanpak, zodat u precies geleverd krijgt wat u nodig hebt. Kortom; GlobalFair is uw leverancier voor pompoenen.

Van Herk Grondverzet

Wij zijn er om de fundamenten te leggen van jouw bouwproject. Wij bieden de mogelijkheid om op regiebasis te werken, projecten volledig aan te nemen, maar wij weten ook de juiste onderaannemers te vinden. Zo kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van jouw project.

Contact

Van Herk Grondverzet
IJsseldijk West 85
2935 AR Ouderkerk aan den IJssel

info@vanherkgrondverzet.nl
06 – 3968 1461

KvK-nummer: 77844572

Website gebouwd door: Cobus Marketing